top of page

Wecken

Alle groentes, vlees en vis die je weckt, moet je eerst 10 minuten verhitten voor consumptie om botulisme te voorkomen! 

 

Wil je meer leren over wat wecken is en hoe moet je wecken?  Bekijk mijn video 

Wil je leren over wecken en botulisme? Bekijk mijn video 

Wil je de wecktijden altijd bij de hand hebben? Hier is een pdf.

IMG_2243.heic

Appels, zacht

Appels, hard

Appelmoes

Kersen

Peren zacht

Peren hard

Aardbeien

Bramen

Rabarber

Frambozen

Kruisbessen

Aalbessen

Rode bosbessen Abrikozen

Mirabellen

Perziken

Pruimen

Kweekperen

Blauwebosbessen

Appelmoes

85

85

90

80

90

90

80

80

95

80

80

90

90

85

85

85

90

95

85

90

30

40

30

30

30

80

25

25

30

30

30

25

25

30

30

30

30

30

25

30

Fruit

Temp

Min

Groente

Temp

Min

Bloemkool

Asperges

Erwten 

Augurken

Wortelen

Pompoen

Koolraap

Selderij

Spruitjes

Rode kool Champignons

(Sperzie)Bonen

Tomaten

Tomatenpuree

100

100

100

85

100

90

100

100

100

100

100

100

90

90

90

120

120

30

90

30

95

110

110

110

110

120

30

30

Braadstuk

Vleesbouillon

Wild gebakken

Wild aangebakken

Gevogelte gebakken

Gevogelte aangebakken

Stoof gerecht

Gehakt rauw

100

100

100

100

100

 

100

100

100

85

60

100

120

100

 

120

75

100

Vlees

Temp

Min

Overig

Temp

Min

Salsa (groen & rood)

Chilli saus  

Ketchup 

Cowboy candy 

Tomaten soep 

Bolognaisesaus

Kippensoep

Soep zonder vlees

Rauwe stoofperen

Stoofperen

90

90

90

90

90

100

100

100

100

90

30

20

20

15

30

75

75

60

80

30

bottom of page